Uvodka.png

Informace o provozu školní družiny v roce 2023/2024

         Školní družina sídlí v budově školní jídelny naproti zdravotnického zařízení. V prvním patře se nachází šest oddělení, které vedou vychovatelky: Veronika Juříčková 1. oddělení, Jana Glösslová 2. oddělení, Alena Schoberová, DiS. a Helena Hájková 3. oddělení, Lucie Vychodilová 4. oddělení, Zuzana Dědicová 5. oddělení, Ivana Pavlacká 6. oddělení a Helena Hájková 7. oddělení.

Školní družina pracuje ve třech etapách

  • 1. etapa

    První etapa od 06:00 do 07:40 hodin, kde dítě může chodit nahodile, bez závazné přihlášky.
  • 2. etapa

    Druhá etapa je od 11:30 do 15:00 hodin, kde děti pracují ve svém oddělení, dle svých plánů pod vedením své vychovatelky. Každé oddělení má svůj specifický časový rozvrh, dle délky vyučování ve škole.
  • 3. etapa

    Třetí etapa je od 15:00 do 16:30 hodin, kde děti aktivně pracují ve zvolených kroužcích školní družiny nebo ve sběrném oddělení vychovatelky, která drží zavírací službu.
Za pobyt ve školní družině se dle zákona platí školné 150,- Kč za měsíc a to úhradou na účet školy, kde každé dítě má svůj variabilní symbol, který obdrží u ekonomky školy. 

Nabídka kroužků

Pondělí

druzina_aktivacek.png
Aktiváček
Kreativčata

Úterý

druzina_turistika.png
Zvídálek
Zábavné tvoření pro žáky 3. - 5. tříd

Středa

druzina_tvoreni.png
Sportovní hry pro žáky 1. - 2. tříd
Zábavné tvoření pro žáky 1. - 2. tříd

Čtvrtek

druzina_deskovehry.png
Deskové hry
Sportovní hry pro žáky 3. - 5. tříd
 

Pátek

druzina_micovehry.png
ZS_Zizkova_Krnov_2_500x267.png

Blog družina

Regionální výtvarná soutěž Skřítci a trpaslíci

Zapojili jsme se do tvořivé soutěže pro školní družiny. Tentokrát ve spolupráci se ZŠ a MŠ Zátor, která soutěž vyhlásila. Byl to takový trpasličí „workshop".

Starší děti z 2. oddělení lepily skřítka ze šišek, 4. oddělení udělalo dřevěné trpaslíčky s mechem, 1. oddělení vybarvilo trpaslíčky a dělali kouzelné skřítky ze třpytek. V 6. oddělení jsme šili trpaslíčky s pomocí paní Škanderové, která ušila tělíčko, donesla korálky, ozdůbky, bambulky, knoflíčky. S dětmi pak přilepili vousy, nos, čepici a dozdobili dle své fantazie. Trpaslíka z kartonu pomáhaly dělat děvčata ze 3. oddělení. Práce se dětem moc povedly. Teď budeme s napětím očekávat, zda-li se umístíme. 

Galerie

Články Družina


Základní škola Krnov, 
Žižkova 3, okres Bruntál,
příspěvková organizace

1610987776805.jpg